vem vet, inte du, vem vet inte jag, vi vet inget nu, vi vet inget idag

tjollahopsan!

hinner inte skriva långt, men tänkte bara säga att det är dags att ni accepterar att jag inte kommer skriva nu på lovet. det går inte när man inte har några rutiner. jag ska nu iallafall städa källaren (röja) och sedan ikväll bara vara hemma och kanske börja paka lite smått ? vi får se (: imorgon är det en ny afton - nyår. kuulkul ! hur ska ni spendera den ? jag ska vara med hatten och hennes mamma, syster och några kompisar till dem. trevlans kommer det bli !

men ska dra!

pussss


jaa du ..

vad nu ? ska snön försvinna nu när man äntligen accepterat den ? fast det skaa ju bli iskallt imorrn, men då blir det bara halt... vill ha fin snö som inte är hal och inte blöt och äcklig. sådetså.

dagen spenderades hos johanna. vi gjorde inte mkt, satt vid tvn. ovanligt...

MEN PUSS PÅ ER !

tjoooohoooo

familjen robinson

underbar film. verkligen helt klockren.  se den!

svårt det här med uppdateringen på jullovet. antagligen för att man inte har några fasta rutiner. knepigt värre! fast det finns antagligen ingen ´som bryr sig med tanke på min besökarsiffra, haha ! well well :D

men ska nooog sova, snart.. hihi.

pusssssssssssssss



hej.

jisses jag har mycket att göra som inte ens hinner uppdatera här! är man poppis så är man ...

min mobil muppa sig totalt nyss... det brusade och skit och nu har jag inte hannas nummer ! oh well..

vad gör ni dåå ??

gud vad jag vill sooova, men är inte trött..probleeembarn!!

hejdå.

XOXO

ALOHA!

dagen var planerad att tillringas med johanna, men hon avbokade, så helt plötsligt hade jag iiinget att göra. no way! så dagen har spenderats här...
om en kvart kommer johansson på middag, så då har jag ngt att göra ikväll iallafall , weeeey

ska kolla mer one tree hill, tror jag

see ya lovers, puss


god juul ( lite efter, jag vet.. )

dagen har helt enkelt inte varit planerad för att få plats för bloggande. julafton borde inte vara det .
vad har ni fått dådå ? jag har fått en garderobsdörr, den är jättefin, speciellt när jag står framför denne.. HAHA. sen har jag fått värdens sötaste sockor, en pyjamas ( iknoow, det har man inte haft sen like sexårs! ) , pengar, en vetekudde, en harrypotterbox (visste inte ens att de fanns? ) och sen choklad ! såklart.
allt trevligt för med sig ngt dåligt (kanske.. ?) - jävlar vad bortskämda många är i vårt sammhälle nu, inklusive mig. så mycket saker vi får asså! för en massa pengar och egentligen är det ju bara skit ? haha... oh well, är trött och mår illa, så tror jag snart ska slagga.

puss



                            min garderobsdörr och pyjamas i ett (även mitt otroligt välstädade rum..)


vit jul i år

HEJ!

vad hääänder ?? jag har precis klätt granen och ätit muddag - som jag gjort själv ! den blev dock aningen välstekt (bränd ) meeen men. idag har jag även varit med mamma och handlat och lekt med rebecka i snön. underbart kul :D

nu ska jag slå in de sista presenterna och så ska jag och mamma göra ytterligare godis. man kan ju undra varför jag gillar julen .. ?

men dåså ! puss på eeer


du där

vet ni vad ? jag har nu städat mitt rum, helt på djupet! alltid lika skönt när det är klart och man kan se golvet. sen har jag också hjälp till och damsugt och dammat på andra ställen i huset, jag är så duktig!
i kväll hoppas jag få några presenter inslagna och sedan ska vi pynta med tomtar och sådant, najjsnajjs :)


men nu ska jag kolla om jag kan peppa mamma att laga mat, är huungrig, har bara ätit frukost idag. inte bra.

pusususususuusussssssss


snart jul fan

hejsan

denna dagen hade en ... speciell början. jag vaknade med jäätte ont i huvudet och innan jag visste ordet av mådde jag även illa. det ledde dit det brukar och jag gick och lade mig i gen och vaknade klockan ett igen. hade inte jag saker att göra idag? jopp..

planeringen av dagen är inte späckad - har lovat mamma att städa och sen ska jag även till willys och köpa godiset till pappas present.

det var det !

ha det bra

pusssssssss


överaskning

haha, om ni bara visste. bror min och två av hans kompisar har nu lan i rummet bredvid. just nu har de på aqua doktor jones. oh yes. ganska klockrent faktiskt

dagen idag har varit skitjobbig (ggaaaaaaaaaaah, nu sjunger de med också! ) , varit i staden med johanna hela dan och shoppat loss, julklappar... nu är det bara en halv julklapp kvar! weeey ! när jag kom hem åt jag på like 10 minuter, sen kom hanna så gick vi till bussen som förde oss till rimmstugan där vi, ja, rimmade.

på vägen hem blev det lite snö incedenter - bara jag inblandad. jag kan inte hjälpa det, snöhögarna var så lockande och jag ville verkligen veta om det var lössnö eller inte.. det var det.

men ska nog kolla om mor min - som intagit min säng + TV - kommer dra sig till sin säng snart, så att jag får min egen dator och slipper lyssna på pojkarnas prat.

puss


lyckokaka

hejsan hejsan människor!

dagen har varit fullspeckad! vaknade nio (!) och tanken att vara sjuk idag flög förbi.. men julklappar måste köpas! åkte iallafall med hillevi och erik till bloggmötet vi skulle ha. HA! det kommer bli bra iallafall. efter detta åkte jag och hanna till skärholmen och jag hittade presenter till bror min. YEY ! kom också på vad jag ska köpa till pappa. jag är så smart!

efter ett tag där kom jag på att jag om 40 minuter skulle vara i staden och äta middag med familjen. oups.
mums med kinabuffé ialalfall. fick även en lyckokaka!! min första ever. glömde dock att ta kort på den....
men såhär stod det :



visste inte att jag var i svåra tider ens. titta vad man kan lära sig!

men ska nu hitta på något vettigt som att poppa pop corn eller liknande.

see ya later alligator

PUSS

www.pisket.blogg.se

tuffe tuffe tåget

heeeeeeeeeeeellloooo

sitter på tåget - hem denna gång. nu är det mörkt + att jag inte har ngt fönster.. så det finns iinget att kolla på. så sitter här med musik i mina öron och grejjsar med facebok. trevlans trevlans.
planerna för kvällen : sova. typ.. kanske lite dator and so on också, men det kan inte räknas som planer.

mormors höft funkar finfint, och nu har vi testat att åka från stockholm till allingsås bara över dagen också, funkar finfint det också. lite tidigt imorse bara, dock. en cool grejj bara, hur många kan säga att de har överlevt tre dagar på alingsås lansarett och även hittar där ?! huh ? impde vah ? ha, visste väll det
 
skulle kunna terra er med en massa skitsnack bara för att jag har tråkigt, men. jag är snäll och skonar er därför. hihi.

puss


nämen !

idiot batterisladden funkar inte, så detta kanske blir ett aningen suspekt inlägg.

kom iallafall på att jag inte skrev igar ?! inte ok från min sida alltså!

so, here you have it -

vi träffades i bygget, jag hanna och erik, och sen kom marie och då åkte vi och hämta jesper, sen drog vi till gammla ip och åkte pulka , haha..  efter detta vart det pizza som vi sedan åt hos marie, mums. vi hade planerat filmtittning, men så blev det inte. vi tjocka i oss godis och popcorn istället. hihi.
jag kom hem halv 1 och somnade lika halv 2, jag är så dum.. med tanke på att jag vakna 6 idag så är jag jeeeeeeeeeette trött nu.. that's life, i supose ! (?) men snart ( om en kvart ) är vi framme i alingsås.. hahaha, underbara alingsås. hoppas vi får fika....


men VI HÖRS !

puss på er alla, hej.


på tåget

heeeejsan och godmorgon!!

fatta att jag på min första lovdag går upp klockan halv sju.... ? så blir det. vi ska iallafall hälsa på mormor som åker hem från sjukhuset efter en operation av sin höft idag. trevlans. men oroa er inte, det är en dagsutflyckt.
just nu sitter vi här, alla utom pappa, och åker tåget mot götet.

men är förberedd med one tree hill avsnitt så jag tänker nu isolera mig i datorvärlden så får ni ha en bra dag, för många av oss eran första lovdag. spendera eran bättre än jag.

tack och hej, leverpastej.

puss


in i duschen

hej hopp !

skulle precis duscha - och så kom jag på att jag inte skrivit idag! ohno. men nu är jag här iallafall.

idag hade jag två lektioner - slutade 1135, DET var nice, det kan jag säga. men trots detta stannade jag kvar i skolan och glodde på när de andra loosersarna (?) som hade gympa, hade gympa. det var läskigt.
sedan var det dags för malins " julfest" haha, myspys (: kakor och julmust, och underbara disney pixar filmer. i'm loving it!
nu på kvällen har jag inte gjort ett skit, så jävla underbart. LOV IMORGON! yessss. börjar 1030 och slutar like 11 ? mihihi, trevlans trevlans. och kollat paradise, såklart. jäkla rami kommer in och förstör.


men ska som sagt duscha! sov sött och drömm om sommaren.

puss


 


jag fick besök av solen idag

ohja! men inte fick man njuta, då skulle august stå och rufsa om mitt hår, den jäkeln. men jag blev helt klart gladare av att få se solen, såg grönt gjorde jag också.. .

kom för inte allt för länge sen hem från liljeholmen där jag och johana köpt 50 kronors julklappar till en grejj vi ska göra imorrn, fattar inte helt själv så ni får ingen närmare beskrivning. vi var också i typ en timme ( eller nått) och prövade fina som fula klänningar på gina, hahahha, stackars omgivning... men nu är jag alltså hemma efter en smärtfull (kall) väg hem och så har jag fått i mig en lussebulle ! mums..



men skaaa dra!


pusussisisiisisis




nejlike apelsin

vet ni vad jag gör? ni kan aldrig gissa. jag stoppar in nejlikor i apelsiner! det är helt otroligt vad de luktar och vad lukten har för inverkan på hjärnan, är helt dosig typ. ont gör det också, de är vassa de hära små jävlarna. men dom blir fina! you'll see!


kladdkakans dag

hejsan svejsan

jaa, idag är det kladdkakans dag ( nån jäkla grupp på fejjan ) och detta utnytjar jag till fullo, såklart. sitter och tjockar mig och måste säga att jag gjorde det igen, kladdisen är gooood .  
ute snöar det - fortfarande! inte lika mycket fortfarande, förut var det galet. fick fan pulsa hem, iinte okej ! när jag kom hem gick jag ut och plogade det första jag gjorde, jag är så jäkla bra så att det inte är sant! 
sen var det kladdkaka och one tree hill som gällde. hihi, jag är så förnyande av mig. 

men nu ska jag kolla äännu ett avsnitt, det sista (ohno!) på säsongen, och sen sooova.. eller inte. men vi får se. 

mhihi, puss. 


 

t r ö t t

usch. har i helgen sammanlagt sovit 9 timmar, fatta trött man är asså. haha, vet ej hur många ggr jag varit övertrött idag, men när jag och johanna kom hem brast det totalt. mycket skratt då och allmänt idag. hahaha, underbart. när johanna gått somnade jag iallafall och soooov tills middag. nu har jag rakat mina been och snart ska jag visst hjälpa mor min med att göra knäck ? hihi..

imorrn är det simning (anledningen till att ben blivit rakade), kuuulkul.. usch. och det är kallt ute. blää. haha, fan vad jag klagar!

men ska gå ner och fixa knäcken nu, snacka om julkänslor!

puss, 


god ... eftermiddag ?

japp, då har man vaknat då. och sovit i 5 timmar. vi kom hem från lucia grejjen 8. mysigt värre...
filmerna som visades var up in the air med george cloooooney, snabba cash med vem vet och old dogs med travolta och robbie williams, kul kul. kan inte säga att ngn av filmerna var en banbrytare, men up in the air tycker jag att ni ska se 

blööblöblöböb, vill soooova! men nu vill jag också ha frukost (?) såå jag tror jag ska gå ner och fixa det. btw så är johanna här , hahahah, om ni ville veta. hon är också trött.
hejdå.











första snön ligger nu på våra gator

hejsan hoppsan falleralleraaa

vad hände i era små liv ?
dagen har helt klart varit.. växlande ? HAHA, nejmen, har varit på johannas systers juluppvisning, och jag och johanna fick också hjälpa till med jecicas (js syster) lag vilket bestod av kanske 10 6-8 åringar - skitsöta!
vi fick tillochmed vara med när dom "uppträdde" och gick över alltihopa och sånt, cooling jag är! resten satt vi på lektaren och kollade. fan vad coolt det blir om dom är duktiga!! hon anastacia från talang 09 var där - och nej johanna, jag tyckte inte alls det var jätte coolt ! men hon var iallafall duktig, som många fler (:

sen skulle vi (jag) köpa lusselinne, men såklart var de slut - typ överallt! cp... iallafall så drog vi hem, och jag har kommit på att jag älskar snö!! log hela jäkla vägen hem .. och gjorde snöbollar, ofc! bara den håller sig och inte bli the backside of snö - S L A S K !

inte nog med detta, dagen är inte slut än! natten tillbringas på ringoletto (?) och lucia movienight, trevlans (:

så imorrn lär det inte bli mycket bloggande, men ni klarar er!

sakna mig inte för mycket och se till att ha en bra kväll,

puss


kärleksbrev

hej på er alla !

det blev iallafall så att jag kollade på idol, såg fan johanna, en gång... i bakgrunden sktsnabbt, men ser hennes nylle dagarna i ända , så det är inte så svårt att skilja det från en publik.. :)
jag passade också på att sätta på ena handens lösnaglar, så fiint (: eller, jag älskar att ha långa naglar !
tycker iallafall erik ska vinna, så det så!

men hööörs, ska kolla om vi möjligen har nått gått nere i skafferiet (?) (:

puss



plötsligt händer det

heeej på er alla som sitter och nördar dator denna frdagskväll

idolfinal ikväll, ahhaha, ska man titta ? isånafall för att kolla om johanna är med, hon är ju där (;
kom hem för ett tag sen, hade gått med hanna till station och så hyrde jag en film - benjamin buttons otroliga liv (; ville hyra slumdog milionaire (?) men inte då, självklart finns den inte. så! ska iallafall se den med mor min sen, efter alla hennes tantprogram.

annars då? tagit upp en cola på rummet, hihi, har varit sugen på det heela veckan, så jag är värd den (:

men ska nog checka lite idol snart då! skriver om jag ser johanna, jag looovar! :)

puuuuuuss

                                                          en sån vill man ju lungt ha i julklapp ??


tudeliluuu

tjena moooors

tänker inte skriva långt, orkar inte, hinner inte.
dagen har gått snabbt, luciarep, och efter skolan var jag hos johanna och fick lösnaglar, hihiih.. (:
btw, kollar ni på nobelgrejjen ?? inte jag, men det är lite trevligt endå (: med alla fina kläder och alla talen och maten och sådär, man skulle ju inte banga på att få vara med!

men. nuu ska jag dra mig mot duschen, så vi hörs och ses och träffas och sådära

pussssssssssssssssssssssssssssssss




paradise hotel

heej heeej

har jusst sett klart på paradise hotel, jag veet, är egentligen ett skit program, men ett underhållande sådant.

skolan idag gick snabbt - halva dagen gick åt åt att se på teatern askungen, som var grym! myyycket suspekt och så, men riktigt bra, och rolig....... asså fyfan för den dansen ! HAHA!
efter det drog jag och hanna till mediagymnasiet och checka lite däär, verka välle braaa, men är fortfarande inne på kungsten.. JÄVLA VAL! hehe..
såååååååååå.. nu sitter jag alltså här, efter iiinget plugg gjort, inte bra. men orkar inte.

puss.


borta bra, hemma bäst!

heeeej sötnosar!

föörlåt för bloggtorkan igår, satt från 16 till 00 och plugga so och franska, sååå att det blev inte så jätte mycket dator. kul.
nämen, so provet som jag pluggade till gick bra i think, kommer helt klart få godkänt iallafall! hehe..
annars då ? äckelväder är det ute.. men, keep on smiling! måste öva på dom jävla lucia låtarna också ! faasiken..
ett solsken idag var att jag fick tillbaka två svenska grejjer - mvg på båda, hurra för mig.

men ska sätta på ett avsnitt one tree hill eeeller paradise! vi får se vi får se ..

ha det bässt


aj.

hej. 
här sitter jag efter att gått upp för tidigt med tanke på tiden jag gick och lade mig....
johanna är just klart med att riva av mig mitt hår, så snart bär det av till bygget!
men nu ska jag äta frukost. 
hejdå.



PUUUUUSS TILL ER ALLA, FRÅN ER ALLA! eller nått..


 

lörrdag

hej hopp


lördag idag! är ensam hemma, naaajjs, de andra är på min brors skolas julmarknad, tyyp . så jag har huset för mig själv! men jag ska städa... mobilen säger jag bara. mobilen.

ikväll kommer emma och talita med familjer och johanna hit , skojjskojj!

meeeeeeeen nu måste jag ta tag i mitt rum, så att jag iallafall börjat där nere när mamma kommer hem..

puss på er och snart är det ANDRA advent!


fram och tillbaka... och fram igen

IIIIIH !! jag har kort hår!!!  sure, inte kort kort, men över axlarna kort! är nöööjdis fan, var såklart nervös som en ... nått innan och efter blev jag helt skakig ..  är ovan fortfarande, såklart. lika kul att se mig själv varje gång! ihiihihihi...
så jäkla kul att klippa så mycket hår asså! hon ba: eeh, du har en tova här, akn jag klippa bort håret? typ en dec på en gång! helt jäkla lyrisk är jag... hihi.

kvällen är planerad som att hjälpa rebecka passa emma - riiiiiiktiigt jobbigt :P verkligen. så det blir antagligen film och lite så! treevlans !
men har ont i huvudet, så ska ta en i-bu-me-tin


pussiisisisiis 



                                           vet inte om nii ser, men taaadaaa : min nya frilla!


Vinter

jag klarar inte vinter just nu! det är kallt och mörkt.. vill ha sol och väääärme ju! kommer dö i typ deprissioner(?)!
det är fan frost ute, och minusgrader! viiill inte! orkar inte tjockis jacka och förkylningar :'(
jag lovar, det faktum att jag börjat klaga så mycket är för att det är vinter :O stackars er.. (a) aja! :D

imorrn blire skola, måår bra, inte finsemangen kanske, men braaa, och det räcker, är trött på att vara hemma :P

men nu ska jag kolla på nån film eller sååååååå!

PUZZZZZZZZZ


sa ju det

är jag synsk eller vaad ? sa jag inte att jag skulle bli sjuk :O ? joooo, och nu är jag det också ! kuul va ? inte speciellt.. jag har ont i min jävla dummer arm och mår illa och ont i huvudet :O
ensam hemma är jag inte, mor min är också sjuk, jippie :P

såå, vad ska jag göra då, sjuk som jag är ? kolla one tree hill kanske ? eller komma ikapp på paradaaajjs ?  svårt... det löser sig, eller huuuuuuuuur ? (:

men ska gå ner och kolla om jag kan hitta ngt till luuunch !

see yaa!


jävla spruta

lögnare!
tog ju sprutan idag och solklart fick jag den enda av de tre tanter som tog sprutan som jag aldrig träffat förut men hört dååligt om.. och det blev sant. ofta det inte gjorde ont, fråga johannas hand liksom! på detta var jag jättenervös innan, helt sjukt! och nu känner jag mig konstig och typ.. tung? liskom trött i benen och såklart jätte ont i armen! INTE okej, verkligen inte! så till alla er som inte tagit den, var beredda på lite smärta, i wasn't men den kom , usch pusch säger jag bara, lyssna inte på alla jäkla "deeet kändes inte ens"  

sååå, nu har jag klagat klart! (: 

har just varit på kungstens öppet hus. sitter nu och skriver possetiva och negativa saker om den, och har ärligt svårt att komma på negativa saker (: nästa vecka (typ ? ) är det dags för mediagymnasiets öppet hus.

men nu ska jag soova, är död, seriöst asså!

håll tummarna på att jag inte börjar gå baklänges nu!
pusss

förlåt johanna, men älskar den här bilden :)


RSS 2.0