Valborg

whaaatzuuupp :) ?

valborg idag, najs? eller, är egentligen inte jättespeciellt på något vis alls, men man kan lotsas ? hit kommer det människor, om en timme, och jag är långt ifrån fixad på ngt set.. smart elsa, smart. iallafall så ska vi väll ner till brasan senare, där man träffar folk! ruligt (-:

men ska ta tag i fixandet av mig och sedan kolla om mor och far kanske behöver hjälp

PUSS

PS: jag köpte fan en klänning till balen igår! dock m¨ste den göras om lite, men dät kommer nli najs bajs!!




såhära söt ska jag bli, jajamensan!

tisdag

tjollahoppsan!

inget spänande har hänt idag - skola, kabaremöte och scouter med småttingarna ! dagen har flötit på, så det är najjsbajs :)

kollar nu på the mentalist, såå bästa programmet! :)
på fredag är det vaalborg! wiho. skall dock inte göra ngt speciellt, folk kommer på middag, vi går väll ner till brasan och sådäääraa.
juste fan, på söndag skall jag vara "modell för en dag" eller vad det kallas.. haha, feeta pinsamt ju! stå där och posa ! hahahahha

PUSS


top model

som sagt så sitter jag nu och kollar på top model ! underhållning på högsta nivå ju! speciellt när dom börjar bråka och bitcha upp sig.. helt sjukt! tog även en chailatte och äppelkaka till .. oups.. tjooockiis ! :D

PUSS PÅ ER!


I returned from the dead, ooooh!

ohja! klart jag varit död. varför annars skulle jag inte skriva på en vecka ? död en vecka heöt enkelt :)

nejmen, ngt har varit dött iallafall! IDIOT PANG PANG BREDBANDET! AHA! så hemtelefon och internet har varit HELT dött! synd om mig, jag vet!! plus på detta så tog mina pengar på mobilen slut också. kul att vara helt utstängd från yttervärlden !

så jag tänkte, i brist på saker att göra, redogöra dessa viktiga dagar ni missat av mitt liv!

onsdag
: hade genomdrag på teatern, så johanna följde med. go älvsjö kondis.
torsdag: hämtade ut harry potter första boken på engelska från biblan. så spenderade antagligen kvällen med att läsa..
fredag: S J U K! skulle jobba och allt .. :'( så, läste.
lördag: scouternas dag, skulle vara kontrolant men icke sa bassillen, bascillen ..  (hur fasiken stavas det?! ) men jag, granis och joppe drog dit i tid till prisutdelningen - älvsjö kom tvååaa
söndag: läste.. var också hos johanson och marsmallowsgrillning på scouterna!
måndag: skola. INTERNET återuppstod! wihoo ! fortsätter med läsning och top model!

så, nu vet ni, mycket intresant, inte sant? bra.
bilder från lördagen kommer på piskets blogg ni kan hitta på länkar! så värt att se!!

PUSS


ELF

japp, nu är sminket från elf beställt! wiowiowioooo, för er som inte har koll, elf är en hemsida med sjuukt billigt smink :) wiowio http://www.eyeslipsface.se om ni vill kolla :)))

är tvungen att skryta. IMORRN BÖRJAR JAG 11.10 !! istället för 8, så dät är rätt så naaajs baaajs!

men orkar inte skriva mer nu, vill sova. godnatt!!

PUSS

pang poff boom

och elsa har fått dåndimpen. detta händer lätt när jag är stressad och trött. anledning idag = SOn . . . . .
äckelpäckellskrgä ! jag satte mig och skulle skriva ut det, bad mamma titta på det och sådär. redan nu var jag otroligt irriterad och var emot allt mamma ville förändra. iallafall! så jag sitter och skriver ut uppsatsen, innehållsförteckningen, källförteckningen, framsidan .. det är där det slår till! den bli f*ckin GUL! förstår ni hur fel det blir med liberias röd-vit randiga flagga när den plötsligt är gul-vitrandig ?! och allt annat har färger så det ser ut som jag kört sepiabehandling med dem! baajs. och pappa, som är den enda som förstår sig på skrivaren, är han hemma? neeeeeeeeeeeeeeeeeej.

det var mitt "dagens i-landsproblem", vad är ditt? :)


sommarklänning

mihihi, kolla vad mooor min just kom hem med!

från H&M ofc!


varför är himlen blå?

tjohopp!!

skrev inget (vettigt) igår, så drar sönaden kort. kungens jurva, skulle köpa skor och jeansjacka, emn hittade inget som tilltalade mig .. buhu. sen somna jag, men så väcker johanna mig och säger att hon är utelåst och tänker våldgästa mig. så hon kom och jag städade och sen kollade vi på skattkammarplaneten! wiowiooioioiooo!

daaagen idag. inget spännande. så vi skiter i den :) har haft ont i huvet och magen hela dagen, iiine kul !

HAHA! bästa förut! erik (bror min) och jag kollade på top model och så blev det reklam och dom är visst sponsrade av 118 100 eller nåååååått av dom. då stod det "varför är himlen blå?" som exempel till vad man kunde skicka in till dem då. då kom jag på att jag inte visste vaaarför den var det.

"men det är ju vattnet som speglar sin blåa färg till himlen! daah"

HAHAHA ... ååååååh.. vad jag skratta, vet inte riktigt varför, antingen att det egentligen var helt blont dagt eller hans min. men roligt var det, ja.
han kollade iallafall upp det på typ gooooogllleleee och det var något med att alla färger utan blå kom med ljuset från solen, och så bredde det ut sig och blev blått. typ.

nu ska jag ta tag i SOn och bliiii klar klar kllaaar! :)

PUSS


prutt

TJENIS PENIS

zuuuuuuuuuuuuuup ?!

hejdå


kväll

tjeeeniiis peeniiis

idag har jag ägnat mig åt att stöda en villa ute vid norsberg typ, blä säger jag bara. men pengar kommer ju sällan utan att man förkänat dem (; efter det så åt vi middag hos pa, jag mamma och pappa. det var gott, som alltid. men jag är inte så lättroad, så tänkte träffa några människor men dät bläv intä av , så här sitter jag och kollar på james bond, haha.

nejmen, nu har jag inget mer att säga er.

PUSS


Volleyboll bu night

oh yes! nu är det vollyboll som gäller!! jag undrar verkligen vem som kommer på alla de här ideererna till saker vi scouter ska hålla på och göra! men kul är det iallafall :) så jag ska nu hoppa in i duschen och sen är det lite pakning som gäller. sedan bär det av till .. jag vet faktiskt inte vart det är. känns ju bra (Y)

MEN nu, som sagt. duschen!

PUSS PÅ ER! och ha en trevlig kväll utan mig :)


dagen i punkter

  • alltid lika mysigt att vakna. men hade sovmorgon, weeey!
  • matte, vikarie - sitta och snacka med pattenpower!
  • so, klaar meed uuuppsaaattseeen! han sa att jag nått mvg nivå, WOHO!
  • lunch, soppa (?) - HAVREFRAS!
  • gympa, killerboll - satt still i ett hörn och fick endå tre bollar i huvudet!
  • no, hpee - HAHA!
  • sluuuutaa 14.00, wie!
  • glass i solskenet utanför konsum svartlösa!
  • kommer hem, bror min har köpt glass - ben & jerry's förra säsongen, två stycken! kostade visst 5 spenn.. får se hur jag mår imorrn!!
  • sitta i solskenet med mor mins dator och börjar dataskriva min so chosan!
  • tv ...
  • tv ...
  • maaat
  • nu.

PUSS PÅ ER


dancing in the moonlight

sitter här, waay to late för att jag ska vara pigg och glad imorgon. men. det är sånt man får tåla när sådana hära saker kommer upp :) nu blev ni allt nyfikna va?? HA! too bad! private buissness!

men vad skall jag göra nu då. kommer KNAPPAST kunna somna om på ett tag efter det hära. basunge du är !


men puss på er alla och ha en fortsatt trevlig natt!


mattson

japp. på teatern så skall vi spela aladdin. jag är självklart den helt tysta mattan ! :D ni vet, den flygande mattan. det är awsome! jag har väärldens coolaste dräckt! tiiihihiih !

MEN NU SKALL JAG ÄTA MIDDAG!

puss på er alla!


vår vår V Å R

jag satt en timme uuute på trappen och läste utan att frysa! ååååh, jag älskar soooleen !

dagen har flötit på, har varit en ganska lugn tisdag. jag fick reda på att jag fått mvg på engelska nationella läs och hör *segerdans* WOHO! seeeen så .. har det inte hänt så mycket. hade asnajjs gympalektion, alla trodde vi hade gympa, men vi hade simning, så vi som hade fel fick gå med närvaro och allt! wiie, sitta i solen :)

men skall nu hitta på ngt, det är hemskt vad tid man har när man inte har några läxor! kanske ska läsa på lite inför son imorrn,, ? kanske.

PUSS PÅ ER



hejdååååå sooleeen

kollade ut genom fönstret 20.15 tyyp, och guess what ?! det var fortfarande ljust!! ohmygod, eller huur ??
mhm!

men skall nu sova, puss på er aaalla!

GOD NATT!


bubbeläventyr

HEJSAN HOPPSAN !

hej hallå.

tjohooo !

whaaaazzuuuup ??!?!?


iallafall..

UNDERBART VÄDER IDAG!!?? kom hem efter skolan (cyklade för första ggn i år idag, wiiiie! ) och woala ! där sitter becka och käkar mellis, så jag joinar (haha) henne och sedan får våra barnsliga sidor fart ! fatta länge sen man blåste bubblor!! såpbubblor då. så vi knåpade av ståltråd och sugrör ihop wannabe-blåsa-bubblor-med-saker och gick på promenad. jag fotade dock much more än jag blåste, men det resulterade i att jag fick fina bilder, mjau.

åååh, är helt uppfylld av solen !! :D

okejdå, åter till verkligheten!
ska nu försöka skriva ngt som kan ses som ett cv och sen ska mamma hjälpa mig med att söka sommarjobb :)
peeeeengaaar,,

PUSS PÅ ERA SMÅ RUMPOR!

 

godermorgon

HEJ!

whaaaaaaaaazzuuuup :) ??

sitter här med mitt sår som jag efter mammas instruktioner har kletat en salva (som vi köpte till min KATT) på. det svider som F*N .. men jag antar att det är bra !! 

nu ska jag städa klart mitt rum, seen skall jag ... hitta på ngt. kanske se en film :O ?? 
igår kväll skulle ni sett mig! jag satt och gjorde säkerhets kopior på mina bilder och lite annat krafs! jag är duktiiigast! så, nu har jag dom för all evighet! tihi ! 



städa. right. kuuul .. 

PUSS

 

trädgårdsmässan

hej plöttaaar !

jag har precis kommit hem från en händelserik vistelse på trädgårdsmässan. jedrans vad mycket det finns! pooler, blommor, möbler, blommor, otroligt fula balkonglådor och helt otroligt mycket mer! jag fick mamma att köpa tre urgulliga getingfällor samt en kaktus till mig . fast han i kassan sa att jag var tvungen att ta hand om kaktusjäkeln, trodde liksom det var grejjen med dem, att man slapp det.. oh well.

igår vart det laserdome iallafall! dock så spela jag bara i tio minuter typ tills jag missade trappan och sprang och hamlade i väggen. enligt han som jobbade där kan man tydligen inte ramla och samtidigt vara nykter ? men fick iallafall två " gratis ggr"-lappar ! WOHO .


MEN . nu skall jag hitta på ngt, kanske spela sims.. ? det var läänge sedan!

PUSS PÅ ER !

getingfällor, hoppas verkligen de funkar!



kaktuuuseeen





TJENIXEN

hejsaaaaaaan hoooppsaaan saltgurkor !!

dagen idag är ockuperad till LASERDOOOMEE, wiie ! idag måste det bli av , är taggad som bara den ! :D

sitter iallafall här nyduschad och äter frukost, mmmm, nutellamacka... tihi.. när jag kom ner förut och tittade in i vardagsrummet så ser jag min bror ligga sovandes i soffan. fick en stor lust att peta på honom.. men eftersom han har varit vaken hela natten och nattgiiibbaaatt (jag vet, jag är cool.) så tänkte jag vara snäll. så jag ställde fram en kaka åt honom istället ! tihi.



MEN NU SKALL JAG KOLLA PÅ SJUNDE HIMLEN OCH GÖRA MIG FIIIN

PUSS


                                                          så min nya favvo film :)



OOOOH!!

OOOOOOOOOOOOOOOOH !


vänta, jag har det! attans, det försvann..

jag HATAR när man försöker komma på ett namn på en person eller en film och det är där, man vet att man vet men hjärnan bara vill inte sammarbeta! man sitter och praktiskt taget ser namnet susa förbi och man har det och vet vad namnet är i en millisekund, men så är det borta.
  var med om detta nyss, en kille jag träffat een gång endast och så sitter jag där och blir hur frustrerad som helst! men det löste sig - vad skulle man göra utan facebook ??

dagen var tänkt bli mer händelsefull än den blev - att jag målade mammas hutch (?)(en liten sak med lucka man har under skrivbordet) blev dagens händelse. men man kan inte alltid ha flyt! imorrn gäller det, då skall jag hitta på något att göra, om jag så måste hota någon med pistol!

kanske kan göra något av kvällen som ännu är kvar ? vi får se. jag uppdaterar om något spännande händer!

puss!


slapp slappare slappast

dagen har spenderats i soffan, vaknade halv ett och la mig tillrätta i soffan, och det är det jag gjort i dag. mamma fick på något sätt ut mig på en promenad i det inte så fina vädret, men jag antar att jag behövde det..


snaaaart börjar the mentalist som jag sjääälvklart ska se ! daah liksom :)
orkar inte skriva mer nu, men puss på er allesammans

ELSA


marshmallow fluff

igår så kom min (då) underbare bror, okej då, väldigt ofta underbare bror med en burk marshmallowfluff pour moi! fatta, helt utan att vilja ha ngt tillbaka! sitter och njuter av detta fluff nu, så jag kommer väll inte kunna somna i rimlig tid idag heller ..

IALLAFALL . jag tror jag har bestämt mig för zenit (ett scoutläger för er som inte visste det ) . eller, jo, jag ska på zenit!! kanske både thailand och zenit också.. jag känner mig bortskämd.

har på kvällen nu sett alice i underlandet i 3D , bli alltid lika sur när jag inte kan grabba tag i alla föremål som kommer slungade mot mig :O ! filmen var wonderbar (?) iallafall, måste ses, 3D eller inte, antagligen bra ändå !


men nu ska jag kolla film eller nått, kanske läsa .. vill bli klar med boken som jag håller på med nu så jag kan börja läsa Harry Potter på engelska, eller iallafall hinner läsa om dem alla tills första sjua-filmen kommer ut!!

vi får se om det !


PUSS

min bror


beslutsångest.

THAILAND ELLER ZENIT - det är frågan !



VS


MIDDAG

tjenixisen !

ska nu på middag hos johanssons :D det blir skojjsiiiiiiigt :)

har nu på eftermiddagen varit ute i trädgården lite, trevlans med våran egenodlade gråsuggefarm. dom har utökat sig ytterkigare iår!

men nu ska vi visst dra!

SEE YA LATER ALLIGATOR !



påskdagen

TJENIXEN !

kvällen har spenderats hos clevesjös där vi åt middag och sådant däääära !
har även fått i mig för mycket godis nu då jag i kombination typ skakar .. right.

MEN PUSS OCH GOD NATT!

käft. jag är bäst på att rita i paint. sådetså!

 


GLAD PÅSK

glad påsk !

har världens värk i magen min så tänker inte sitta och skriva en massa onödigt skit, ville iallafall säga glad påsk :D

PUSS


(otroligt) coolt

okej, det sket sig med laserdomandet .. så jag och rebekca hyrde inglourias (????) basterds istället. som var goodie boodie även andra gången :)

iallafall, planen för laserdomandet var att vi skulle köra like 5, men så blev klockan halv 8 :D och det blev inte av helt enkelt. under tiden då, de 2 och en halv timmarna så roade jag och rebecka oss med bland annat piano spelande, otroligt vackert och melodiskt! vi lattjade också med photoshop, att man kan ha så kul med en (läs 4) bild(er) !


         let's call it : elsa och rebecka med (otroligt) coolt sällskap! vi har alla startat ett gäng. sleep in fear!             


promenad

jag kom precis hem, från en LÅNG promenad, jag är så duktig. jag och mamma gick en omväg till konsum svartlösa och tillbaka! jag fick skavsår .. men det är så fint väder ! och varmt också, mjiiiiii, jag älskar våren !!

om ett tag, oklart när, skall jag och rebecka åka in till staden och köra (?) lazerdoom (?) med hennes syster och dennes pojkvänn! mihihihiih, ruuuuuuliiiigt ! 
ska nu fixa mig inför detta, man måste ju vara snygg (host) och sedan blir det av! 

PUSS
 


våren när den är som bäst

hej alla människor där ute!

glad påsk kanske är lämpligt att säga ? imogron är det ju trots allt påskafton (; jag firar påsken med familjen hos några vänner, ska bli kul kul (: godis.. iallafall!

igår när jag var påväg från johanna så såg jag i min sprint till den förtidiga bussen en äldre man stå och kissa på en korvkiosk. hur tänker man då ? asså, jag antar att han var kissnödig. men två meter därifrån finns ett toalettbås... stackars kioskägare iallafall! och mig som fick beskåda detta, japp, men för livet kommer jag att få från och med nu. inte ngt nytt kanske, är ganska "menad" (?) från tidigare också 


MEN nu ska jag tvätta kaklet i badrummet. jippiie. men med musik blir allting mycket roligare, så om ni lyssnar riktigt noga kanske ni hör min vackra stämma

puuss



comeback

OMG ! jag skriver! som du som läser kanske ser har jag fixat mig en ny design, gjord i brist på annat att göra.. jag fick ett väldigt sug efter att blogga igen, kanske ska börja igen ?? vi får se, jag lovar inget. men värt ett försök :)

påsklov nu fan, känner att jag inte kommer göra överdrivet mycket saker kanske, men men.



men. nu börjar klockan bli mycket. tänk vad tider går fort när man har roligt. yeah... men ! skall sova så att jag orkar dagen imorgon också, råkade lova mamma att hjälpa henne att städa . snacka om självkontroll !

puss på er


vill ha sommar och jag vill ha det nu!



RSS 2.0