tack för maten, den var god...

TJABBAA :D
har just ätit, mums(: skooolaaan idaag var najjs fan :D var dunder trött, så blev rätt glad lite senare på dagen (: no.. ja, vad behöver man mer säga? kemi liksom. engelskan hade jag ( och typ 13 till från klassen) 10 minuter, hann med förhöret, sen gick vi till köören. tror det var kanske 3 pers som faktiskt hade tänkt att gå dit, jag inräknad. sen var det idrott, konditions test. tänkte ta det alvarligt, men nej nej, då ska man inte kunna andas nej :O har nämligen ansträngnings astma eller kalla det vad fan ni vill + att jag är förkyld och täpt i näsan, najjs combo huh? lunch.. vi åt.. haha, nejmen, jag och johanna blev terrade pga våra vackra påhittade ord och våran särskrivning... och, ja, allt :D på so:n hade vi ingen lärare typ, så satt och prata med daniel, men gjorde iallafall några uppgifter! *stooolt*
svenskan dåra! underbar :D vi skulle egentligen ha marrianne första ggn på terminen, men hon fick ett jäkla getingstick i foten ? så vi fick andreas :D ahahah, fan va jag garva asså, ska här efter prisa ankor :D efter skolan drog lilla johanna och jag till skääriiis och handlade lite, eller, jag gjorde, vet inte om hon gjorde.. ? juste, hon köpte en pommes och en stoor godispåse, och jag tog itne en enda, inte EN enda :O ! duuktiig..

det var väll det, anledningen till att jag skriver utförligt är föör att jag inte orkar plugga franska... hihi, men måste man så måste man, vill ha kvar mitt kära MVG (:

pööööss på rööömppaaan
                                                                  jag och becka är heetast ((:


psyk test

glömde det! var ju psyktest i skolan idag, eller vad det hette. sjuka frågor, typ, tyckte du om dina kläder förra veckan och springer du bra ? hhaha, jaaduuu , dessa djupa frågor i livet :O nejmen, det fanns seriösa frågor om hur man ser på sig själv och hur man ser på sitt liv och så. fattade inte riktigt vad det var för, men det var anonmt iallafall.

kom precis hem från en promenad med min mamma, tog med kameran och fotade :P haha, men ljuset hade hunnit bli fel.. fasiken :D fick lite bilder iallafall (;

puss på er och lek inte för mycket med gunnar nu (:


gunnar

hellluuu :D
te är gott, visst är det?
iallafall så har jag ingen större lust att skriva, men vill visa er dessa bilder och klipp!

       den underbart sexiga gunnar, uppfunnen av johanna av ballong, fiin ?

jag och hillevi testar tens på kårmöta, GRYMT kul :D

T.E.N.S

enjoooy! nu ska jag spela sly! :D



 



 






puss på rumpan!

nu sitter jag här med johanna och rebecka och johanna leker med mina sudd :D

lördaag

äääntligen heeeelg :D ! dena hära veckan har varit MER än lång och seg.. fatta att det var i måndags som jag hade idrottsdag.. ? heerreeeguuuuud! men nu är det ju äntligen lördag :D egentligen borde jag vara påväg till scouternas natt, men mamma lät mig inte följa med pga förkylning.. så nu har jag ju andra planer för dagen, ofcourse :D ska städa mitt rum för vi får gäster ikväll, fika hos P-A och få se hans nya lägenhet för första gången, johanna kommer och ska sova här och johanssons ska äta middag här ikväll! :D en ganska välplanerad dag vah ?
men nu ska jag äta frukost (:

LYCKA TILL PISKET I DAAAG ! :D


*trummvirvel*

TAAADAAAAAAA
fiiin vah :D ?



hitta nemo 4-lajjf

tjaaabaaaa
sitter med johannas dator och kollar på hitta nemo, så himla underbar! vi ska baka en tårta till våran svenska vikarie som har sin sista lektion med oss imorrn, den kommer bli gooooood :D men såklart måste man ta pauser även i bak, därmed hitta nemo :) men nu är det ju jätte spännande i filmen, so see yaaa!

MIINMINNNINIIMINNN!!!



GREEEEEEEEEEY'S!!!!!!!!!

jipppiiiie:D det har startat igen :D:D:D::D:D:D: WIPPIIEWOOOO!!!
no provet idag gick fan bra, tycker jag då. sen om micke (min no lärare) tycker det så är ju det en annan sak.. efter skolan upptäckte hatten att hon var utelåst, så hon följde med till teatern :D alltid kul på teatern, men plussa det med hur kul man kan ha med johanna hattenhauer så blir det ju helt klart mer ((: när jag kom hem gjorde jag svenskan *stolt* och nu sitter jag här med nyrakade ben och kollar på grey's ! :D

men nu har de säkert börjat för lääääääääääänge sedan redan :O !

BAAJJBAAJJJ!

håltiiiimmee

hej hopp!
sitter här efter en 2 timmars lunch, naaajjs :D jag, johanna, sara och moa gick hem till mig och baka kladdkaka (: mår illaa.. men alla har gått nu, men jag är ju fortfarande sjuk, satt och hosta sönder på engelskan ? så jag stannar hemma resten av dagen (; pluuggg.... annars har vi haft skolfoto idag, fotografen var typ rooolig :D  han sa skitkonstiga saker, typ " har du klipulver i byxan eller, du kan ju inte sitta still " .. yääääs, kul var det iallafall :D men nu ska jag se en film innan jag pluggar i think ((((:

PÖÖÖÖÖÖÖÖSSSSSSSSSSSSSSSSS

friidrotsdag idaag

mkt kul, famtiskt! jag var ju inte med pga förkylning och tog då istället otroligt vackra bilder på klassen min när dom hoppade, sprang och kastade :) lägger helt klart upp några av dom bästa! haha, annars då? vi slutade typ halv tooooolv :O ? najjjsigt värre :D jag och johanna åkte till skolan och hämtade vra no böcker (no-prov på onsdag..... ) och sen åkte vi till älvsjö station och hyrde en film ((: den hette "the bunny house" eeeeeller nått sånt, var ganska skön faktikst, lite hemsk också... :P eeeeeeehm .. annars så försökte jag få henne att se peter och petra (?) och nu har hon gått hem :) hon kaaaaanskeeee ,om hon lyckas övertala sin far, kommer tillbaka senare (: men nu ska jag roa mig med bilderna från idag :D !

och juste ! msn funkar !!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D::D:D:D:D juiiipppeee ! har inte gjort det på tyyyp en månad...



                                               vi ääär sååååå söööööötaaaaaaaaa


sir, yes sir!

haaalålåålåålålållååå hallååååå !
kom just hem efter att ha föjlt henry en bit på hans väg hem (: han och hanna panna har vart här sen 3-4 kanske... vi har bakat bullar :D dom blev fan goda ? mummsiii... hmm... annars så är jag inte frisk än, så har nog smittat de två människorna med svininfluensa (höhö) och dom kommer antagligen dö en förtidig död inom en närmare framtid!
jappjapp... kej , har INGET att göra ikväll, och det suger :D får väll kontakta ngn (:

men nu ska jag göööööraaa nååågoooot :D

PUSsSsSsSSssSsSsSs


gammal musik är det BÄSTA som finns!!


fatta att jag aldrig sett den hära :O




omg, sååååå länge sen! :D



herregud asså!!!!!




lite underbara carola klassiker..



 


AAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!

 

 

det var det :D uundeeeerbaaart....... :D

 

puss på er !


haaannaa paaannaaa

HEJ!
sitter här, sjuk som man är, och pretar med hanna panna i luren som skolkar från sin lektion fast med tilllåtelse av sin far. bara bra för mig, jag får sällskap :D annars kollar jag på en film som jag tycker om (: en dag i livet heter den (: bajjs vad svårt det är att skriva med en hand, men eftersom jag är bastaste elsa så klarar jag det !!

nu får ni njuta av denna underbara låt!!!!!!!!! :D


sjukiis

hallåå hallå! sitter här vid datorn med molly (min katt) rakt på skrivbordet, vaad säger katten? KUUURRKUUUURRR!
skolan har flytit på idag, men har mått dåligt typ hela dagen, så kommer man hem och har feber, kulkul! så ska vara hemma imorrn och behöver därför inte göra mina läxor till imorrn, rättså naajs (: men det är inte febern, tror jag ska ta en huvudvärkstablett... hmmhmhmmm... annars så ska jag kolla om det går ngt bra på tv, annars blir det fiiilm!

puss på er människor!

om du är en cirkel är jag en triangel !

hejsaaaaaaan !
kom hem från teatern VRÅLhungrig, så sitter och äter :D fick hannah montana the movie av mathias så ska se hur det går att se den samtidigt som jag pluggar ? späääännande, aaaight? (:
okeej .. jag orkat  verkligen inte skriva mer än så .. ajaaaaa, heeeeeej dåååååå pååååå eeeer :D nu ska jag kolla min statestik!

PUSS


min fot sover...

hej.
har liiite bråådis (a) måste iväg till teater, men ville verkligen skriva :D skolaaan.. KLARADE PROUD MARY PÅ GITARR ! hihih *stolt* första gången ever jag faktiskt kan spela gitarr ! eeehhmm... annars har det inte hänt s mkt.. det sista jag gjorde var att hälla ut ALLT, jag menar verkligen ALLT ur min handväska, märkte då att det faktiskt får plats sjuuukt mycket i den :O men som tur var kom johanna och ulrika till min undsättning! daaankeee (: nu har jag knaprat i mig nacho chips och druckit mjölk, mumms :D
MEN NU blev klockan MKT! mååste dra, cyyyaaaa !

NJUUUUT AV DENNA UNDERBARA LÅT! som hela vår klass har fått göra, men med min och johannas underbara stämmor!


godmorgon (:

har ni vaknat än ? jag vet att jag inte har det iallafall... men ibland måste man göra obehagliga saker, som att gå upp tidigt! sitter här och äter frukost och läser en läxa, eftersom jag inte hann det igår ;) fööööör jag var på De Tre Musketörerna igen :D (a) fast denna gång med rebecka (; den var liiiika underbar den här gången, nästan lite underbarare faktiskt. det var kul, för jag kunde ju uppmärksamma annat denna gång :D men nu ska jag plugga vidare, så får ni ha en sån uuunderbar dag :D  PUSS !

ni får en bild på karaktären som så klart är B Ä S T i de tre musketörerna!!


jag har sett en lustig ko med ....

Någon som kan fortsättningen ? (: den som kan mest får en puuuuuuuss, hihiihi, hahaha :D
TJAAAABBAAA MANNEEEEN!
sitter här med mina älskade läxor, igen! jippiiie ! nejmen, det är inte så farligt faktiskt! har ju so prov imorrr och så fick jag reda på att jag har engelska också .. yeey! ´MEN IMOORRRRN SKA JAG och rebecka se de TREEEEEE muuuskeeetööööreernaaa ! :D haha, jaaa, jag har redan sett den men och :D? den äger så hårt.. ? skulle betala bara för att få se kungen, SÅ UNDERBAR! hihih.. iallafall... HM MH MHMHMHMHMH, efter skolan drog jag med johanna home to her place and såg a filmy! 17 again :D så underbar,, speciellt när man sitter där med min humor och är trött,jag är den bästaste! hhuihih
men borde nog inte skriva mer... ni kanske blir rädda och så förlorar jag mina fem läsare eller vad det nu är (a) hahahahah, men jag skriver för att skriva, inte för att bli känd! :D RE ÅP SSUP!


satan i gatan

heej på er !
gårdagen var ju inte så händelserik, hoppas på bättre tur i dag! tänkte ringa becka och kolla om hon vill göra ngt, har inte varit med henne på like evigheter :O sen så är det ju scouter ikväl, jippiie :D hoppas vi hittar på nått roligt att göra.. fast tror det är ett fikamöte fan XD vill faktiskt göra ngt lite mer produktivt ! men men ..
MEN NU ska jag klä på mig och så ska jag vänta på besked från lilla plutt rebecka ! :D

tjillevippen på er !


buuu, spöket laban är här..!

ALOHA!
vad gör du ?
själv har jag, inte precis precis men nästan precis kommit hem från kristianssons ;) middag och american pie tittande, haha, aldrig fel :D annars idag har jag inte mått så bra, mått illa hela dan, gör det fortfarande :P jag hjälpte faktiskt mamma plocka plommon i trädgården våran! duktig jag äär :D vad mer ? som sagt, inte mått bra idag,  natten till idag så vaknade jag med en skumm men mycket smärtsam kramp i knävecken .. och så spydde jag.. inte en trevlig natt det inte :O ! så nu ska jag typ sova hade jag tänkt, om jag nu vågar, hatar att somna när jag är ensam hemma :P

sov gott och akta er för monstrerna under era sängar, dom kan vilja pussa på er! :)

bästaste ever

HEEEEEEEEEEEEJ
dagen har rullat på som vanligt :D nejmen, hemkunskapen var chiill, fiskgrattäng äter jag ju inte iochförsiiig, men endå! (: på franskan slapp vi förhör, hade en lek som tog hela lektionen istället, NAJJS! hmm.. svenska! däär läste i typ, hade lite grupparbete och skit. sen luuuunchiiii, och då gjorde vi inget annat än åt :P tjoockiisaar :D pallar inte det hära mera, det var tråkiiiigt :D EFTER skolan drog jag och miss. hattenhauer till skärholmen och shooooppaaadeeee, eller jag gjorde, hon köpte typ inget ? :P ahhaha, men annars hade vi ju lite småkul på bussen hem sådär.... hehe... MEN NU SKA JAG ringa becka tror jag :D SEE YAAAAAAAAAAAAA <33333


IKEA here we come

HALLÅÅÅHAALLLÅÅÅÅÅ
nu ska jag berätta för er, mina vänner, hur min dag har  sett ut. eller, nej, det ska jag inte alls, för den har inte varit intresant alls! haha, fast det har varit varmt, HALLELULIA!!! nu ska jag, johanna och erik dra till ikea och göra våran hemkunskapsläxa *DUUUUKTIIIIGAAAA* vi ska väll latja ite också ´kanske,,, men vi åker dit pga läxan,aaaaaaight ? :D

men nu pratar dom om att vi ska gå, så seeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa looooveeeeeers!!!
eran lilla glada elsa (:

sudda sudda bort din sura min, munnen den ska sjunga tralallalaaa...

TJOHO !
hej ..
nejmen , seriöst mannen! ska strax på teater, vet inte riktigt när bara, kollar sl nu (: visade sig att jag har 20 minutas på mig tills jag måste gå! jippiie (: kanske åker tidigare, vi får se :) annaaars har skolan idag varit chillpill, musik, so, matte ooch svenska. hörde att dom fick köra havet stormar på svenskan igår :o hahah, musiken ägde jag alla på , såklaaaart ! *hör INTE ironin i min röst* nejmen, jag har lärt mig byta ackord! och kan spela en truddelilutt på bas (a) hahha :D annars såååååå drog jag hem och sjöng på vägen, alltid lika trevligt! ihihihihi, nej du, nu ska jag messa nån teaterapa och kolla om det är ngn annan som ska vara där tidigare ! ngn som vill följa med (: ?

puss och kram, skumm banan!

idol 2009

hahahhaa, dom är ju så underbara ! johanna, nån dag ska du och jag fan stå där! hahahha. yäs box! seen början the mentalist också :O OCH sweet home alabama! herregud asså ? men kommer inte orka se hela filmen, är tröttis (:

BACK TO THE TV :D see ya!

pennor KAN inte flyga!

hej hooopp!
nu är det folk och liv i huset och jag har just sett klart min film (: she's the man är så GRYM! men hatar henne i kärleksscenen i slutet ? det är så fejkat.. HAAN därimot är såklart bäst ! (: hahahaha, jaja. imorrn tror jag det blir skola, beror s¨åklart hur jag mår imorrn bitti, men hoppas på skola (: btw kan ni kolla på pisket.blogg.se om ni vill se nååågra bilder från helgen :D har fler, ofcourse, men pallade inte (a)
hmmhmhmhmmhmhmmm,,, annars sååååå... hm.. näpp, inget mer, ska kolla the mentalist ikväll och kolla om jag har läxor! *duuktiiiiiiig*

HOST PÅ ER ALLA SÖTA GLADA OCH LIVLIGA MÄNNISKOOR ! 


jag och hanna tkr ooom eriks madrass!  :D
 


jag är bäst

happ, så vart man sjuk? föga förvånande kanske, med tanke på att jag var förkyld innan helgen också, men endå! men vad gör man när man är sjukis då ? har såklart kollat på tv, sjunde himlen (a) hihihi, sen nu vill jag se hannah montana the movie, men hittar den fan inte :O ? jahapp, får väll se en annan film då, right ? annars ska jag väll chilla, tyyyp!  blaalballalblalblblalaaa,,, hmm.. vad mer kan man skriva :D ? jaaaaaag ,, äcsh, kommer jag på ngt vettigt får jag väll skriva det sen :D

juste, kan lägga in bilderna från helgen! jiippiie :D

puss på er nu *kavlar upp ärmarna* i've got work to do!

kulkulkulkulkulkulkulkulkukl


back home

chaachaa (haha,, )
ehm, joo, jag har alltså inte precis kommit hem , var väll en timma sen eller så, har haft det gtymt trevligt i helgen iallafall, fast blev inte så mkt sovande ... kommer så inte klara veckan ut :O jaja, annars så ska vi på "de tre musketörerna" ikväll på stadsteatern ;) najjsnajjs :) bilder från helgen kommer, eller iallafall på piskets blogg (;
NU SKA JAG SOOOVAAA! kmr ju inte gå gå och lägga mig efter midagen ikväll pga teatern, FAN ! wellwell!

men godnatt på er alla, så höörs viii..  senare ? PUSSPUSS ALLA GLADA!


surprise





tjuuuuuuu
skolan idag var najs (: klarade franskan braa, tror jag ! (: läste på svenskan, typ hade teaori på kemkunskapen och matten hade vi nått med dörrar ? behövde inte vara med iallafall, så jag var nöjd. drog hem direkt efter skolan och packade på TIO minutas ! fatta vad snabbt det är ! juste fan... tandborste och sån skit ska med,,, hehhehe (a) jag ska alltså på myshelg med scouterna, pisket, i helgen, film och spel hela helgen! skojjskojj ska det blii (: annars ska jag duscha nu, och packa klart (a) haha, nejmen, och äta mig full på makaroner och köttbullar :D
men see yooooooou ! :D

kolla på pisket.blogg.se om ni vill veta mer om helgen, efter helgen, alltså,,, YES BOX !



ALOHA!

bioo med johanniiiiisen idaaag :D :D :D
skolan idag har gått både snabbt och långsamt, nån som fattar ? haha, nejmen, den har varit najjsnajjs :) på matten fick jag lite (ytterst lite, men endå ) kondition och jag fick öva mina stämmband (a) jag ägde er SÅ hårt!?
annars såg vi en.. ehm.. inte så jätte intressant film på so:n, eller jag blev förvirrad iallafall.. lunchen, tacos, 40 minuter och sen gumpa, höjdhopp. hahahhaa, jag gjorde illa benet *tår i ögat* seeeeen var det NOpenno, vi såg även där en film, den därimot är fan bra, erik (SEEEEE ) verkade dock gilla den mest, sprang runt och höll på i iver. sen slööötade viii klockan 14.15!! jippie! älskar torsdagar :D nu sitter jag här och ska snart plugga franska innan jag och hattenhauer ska kolla på inglourious basterds, skoojjskojj ! :D popcooorn .. hihih, men vi har faktiskt sagt att vi inte ska köpa donken eller godis!
men nuu måste jag pögga, see ya laaaaateeer *smack*

johanna, jag skämmer ut mig själv lika mkt, så klaga inte :D hahah (a)


time to go to bed

god kväll allesammans.. *seriös min*
näääää, inte seriös, inte jag inte ! bara grymt trött efter två timmar pluggande i streck.... och endå är jag inte klar! haha, yeahyeah!
teatern var rolig, jag garva en hel del, oooovaaanliigt, och vi pratade lite om vad vi ville göra för ngt, asså pjäs. jag vill luungt göra ngt lite barnsligare ! typ alice i underlandet eller  aladin eller ngn annan underbar disney ((: och sen har jag ju då pluggat... jeej .. haha, men jag är stolt fan! men nu ska jag ställa in min cykel och sen soooooooooooovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

puss på.. vad ska vi ta ? kiiindeeen ! :D puss på kinden !


hejj hopp gummisnopp

helluu (:
ska bara skriva lite snabbt sådära, måste nämligen duscha innan jag ska iväg, så kan jag egna heeela kvällen åt att plugga! (host host, nån som vet vad som går på TV ikväll (: ) iallafall så ska jag på teater, najjsnajjs! första för terminen eftersom jag har fått fel tid till förra ggn ;) så det ska bli riktigt kul att träffa alla igen! ((: men annars idag har det varit skola, höll seriöst på att somna på son, annars tycker jag att jag har varit duktig ida (a) vi fick också sluta tidigare, lärarna hade nån grejj, vilket man inte säger nej till ? hipphipp huuraaaaaa! men men , nu ska jag hoppa in i duschen, och flyger sen iväg,
HARE!

se detta

http://www.youtube.com/watch?v=AYWN8-RQR-E&eurl=http%3A%2F%2Fpisket%2Eblogg%2Ese%2F&feature=player_embedded#t=158

http://www.youtube.com/watch?v=f7S8jYXupK4&eurl=http%3A%2F%2Flillahattenhauer%2Eblogg%2Ese%2F&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=RaXdeOxL8J8&NR=1

om det nu faktiskt av ett mirakel, KOLLA! så jävla bra alla tre!! dom två sista, en klasskompis som gör parodi på webbbloggare typ? fattar inte att han kan hålla masken...  

RSS 2.0